A specialist of
quilted products

Textiles for every purpose

Textiles for every purpose

We produce quilting for the bedding industry, textiles for the ready-made clothing industry, as well as home textiles for wholesale shops and fabric shop chains. We use compression packaging method for the quilted fabrics to ensure as cost-efficient processing and storing as possible for our customers.

Valmistettu Suomessa, made in Finland

Covid19-viruksen leviäminen

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun sairastunut yskii, aivastaa, laulaa, nauraa tai puhuu. THL suosittelee maskin käyttöä. Maskin tarkoitus on suojata muita henkilöitä maskin käyttäjän hengitystie-eritteiltä ja vähentää taudin leviämistä väestössä. Valikoimastamme löytyvät erilaiset hengityssuojaimet ja roiskesuojatut suojatakit, joiden avulla taudin leviämistä voidaan vähentää.

Top quality weighted blankets

TT-Weighted Blanket TM

TT-PAINOPEITTO™ on pehmeä, myötäilevä ja painava peitto jonka avulla rauhoitut ja tunnet olosi turvalliseksi. Peitteessä on 180 kappaletta taskua* jotka ovat täytetty tasaisesti therapygrain (rPet elintarvikelaatu) rakeilla, joka takaa miellyttävän ja tasaisen painontunteen kehoa vasten. Painopeitto aktivoi mielihyvähormonin tuotannon ja viestii kehollesi että on aika rauhoittua. Sopii niin lapsille kuin aikuisille.

Check out these also

A textile expert at your disposal

Kotimaista laatua

Tarjoamme vakiotuotteidemme lisäksi täysin asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä tikkausratkaisuja. Materiaalit, vuoret, vanut ja kuviot – luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva tuote.

Tuotamme tikkauksia vuodevaateteollisuuteen, tekstiilejä valmisvaateteollisuuteen sekä kodintekstiilejä tukkukaupoille ja kangasmyymäläketjuille. Pakkaamme tikkikankaat puristepakkauksiin, jolloin voimme taata mahdollisimman kustannustehokkaat käsittely- ja varastointikustannukset asiakkaillemme.

avainlippu tikkiteam oy
Projektliv
A textile expert at your disposal

Looking for something in particular?

In addition to our standard products, we offer quilting solutions fully tailored to the customer’s needs. What kind of material, lining, wadding, or pattern you need − let’s work together and create a product just perfect for you.

0
    Cart
    Cart is emptyKauppaan