Molton kankaat ja lavaverhot

Molton-kangasta juuri oikean kokoisena

Meiltä saat Molton-kangasta juuri sellaisessa mitassa kuin haluat. Teemme Molton-kangastilaukset pääasiallisesti mittatilauksena, mutta myymme kangasta toki myös metritavarana. Olemme tehneet Molton-verhot esimerkiksi Hartwall-areenalle.Palosuojattu Molton sopii erilaisille lavoille, näyttämöille ja taustakankaisiin

Molton-kankaamme ovat palosuojatut ja näin ollen ne sopivat yleisiin tiloihin. Paksu Molton-kangas (500g/m2) sopii erityisen hyvin nk. akustiseksi Molton-kankaaksi, koska se estää äänen kaikumista tehokkaimmin. Sitä käytetäänkin yleisimmin lavan tai näyttämön akustointiin, muiden kankaiden ollessa kevyempiä.

Moltonia eri väreissä

Valmistaessamme Molton-tilaukset mittatilauksena, saat valita esimerkiksi Moltonin värin, painon ja materiaalin itse. Silloin siitä tulee tilaasi juuri oikea. Molton-kangas on monikäyttöinen ja se soveltuu moniin eri käyttötarkoituksiin. Se soveltuu esimerkiksi studioihin, teattereihin, julkisiin tiloihin, taustaverhoksi, tilanjakajaksi, esirippuihin ja pimennysverhoiksi. Molton-verho ja -verhot sopivat erinomaisesti parantamaan tilan akustiikkaa ja poistamaan sen kaikua sekä eristämään ääntä.


Molton-kankaan tuotetiedot:

Värit: Musta, sininen, punainen, harmaa ja valkoinen
Paino: 160-500 g/m²
Paloluokka: DIN 4102 B1+ Fr. M1 / EN 13501
Materiaali: Valittavissa. Esimerkiksi 100 % puuvilla, villa, polyesteri.
Leveys: Mikä tahansa (raakamateriaali 3000mm eli 3m)
Pituus: Mikä tahansa (raakamateriaali 6000mm eli 6m)

Moltoneita käyttökohteessa