Ansiktsmask Svart

18,90  Inc. Vat. 24%

Ilmainen toimitus kirjekuoressa kotiovelle koodilla COVID19

SKU: N/A Category:

Pestävä musta puuvillainen Musta kasvomaski jossa 3-kerros suodatinkangas.

Suodatin on erinomainen allergiasuodatin, sillä se pysäyttää käytännössä kaikki siitepölyt ja homesienten itiöt. Se estää myös likaisen katupölyn pääsyn hengityselimiin täydellisesti, suodattaen tehokkaasti myös terveydelle haitallisimmiksi todetut, silmin näkymättömät pienhiukkaset.

 

Kasvomaskissa olevan nenäraudan ansiosta maski istuu tiiviisti kiinni kasvoissa ja auttaa ehkäisemään silmälasien huurtumisen.

 

S-koko sopii lapsille alle 10 vuotta.
M-koko sopii lapsille +10 vuotiaille ja aikuisille(kuvissa olevat maskit ovat M-kokoa)
L-koko sopii isopäisille aikuisille 😁

 

Pesuohje: Pieni määrä pesuainetta, 60º konepesu, käytä pesupussia (kestää jopa 90º konepesua) tai desinfiointi 5 min 90-95 asteen vedessä.

 

HUOM!
Tämä laite ei ole lääkinnällinen laite EU-direktiivin 93/42/ECC (kirurgiset maskit) ilmaisemassa merkityksessä eikä henkilönsuojain EU-asetuksen 2016/425 (hengityssuojaimet, tyyppi FFP2) ilmaisemassa merkityksessä. Kasvomaskien käyttöä julkisilla paikoilla ei tule pitää korvaavana toimena seuraaville varotoimille: sosiaalinen etäisyys, pysyminen kotona sairastumisen yhteydessä, etätyöskentely mahdollisuuksien mukaisesti, yskimiseen ja aivastamiseen liittyvä etiketti, käsihygienia sekä kasvojen, nenän, silmien ja suun koskemisen välttäminen.

 

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Ansiktsmask Svart”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *