Imeytystuotteet

Onko öljynimeytys jäänyt puolitiehen? Meiltä laadukkaat ja ekologisesti kestävät imeytystuotteet öljyn, veden ja muiden nesteiden imeytykseen. Imeytystuotteillamme pidät paikat siistinä ja ne ovat apuna, jos tapahtuu vahinko. Samalla suojaat ympäristöä. 2K imeytystuotteemme ovat kaiken lisäksi tehty kierrätysmateriaaleista.

Öljynimeytysmatto imee itseensä öljyn lisäksi muut nesteet

 

Öljynimeytysmattomme myydään 20 metrin rullassa (leveys 50cm) ja se on helposti katkaistavissa juuri sinulle sopivaan kokoon. Se imeyttää itseensä öljyn tehokkaasti ja nopealla aikataululla, joten öljy ei pääse imeytymään muihin materiaaleihin ja pilaamaan niitä. Se imee itseensä öljyä kuusi litraa neliömetriä kohden, toisin sanoen imykyky on erittäin hyvä. Öljynimeytysmattoa voit käyttää myös muiden nesteiden imeytykseen. Imeytysmaton hinta löytyy tuotekortilta.

Öljynimeytys käy tuotteillamme helposti

 

Öljynimeytysmaton lisäksi meiltä on saatavissa myös öljynimeytysarkkeja, jotka ovat valmiiksi leikattu neliön muotoon 0,5m x 0,5m. Öljynimeytysarkin avulla imeytyksen aloitat nopeasti, kun sinun ei tarvitse leikata paloja pitkästä öljynimeytysrullasta. Yksi öljynimeytysarkki sitoo öljyä noin 1,5 litraa.

 

Alla olevien tuotelinkkien kautta pääset tutustumaan tuotteisiimme tarkemmin. Tutustu, tilaa ja ajattelet luontoa!

 

Näytetään kaikki 4 tulosta