Puolinaamari Medium, EN 149 FFP2

(2 tuotearviota)

45,00 80,00 

10 kpl/ps (4,50€/kpl)

20 kpl/ps (4,00€/kpl)

Clear
SKU: N/A Kategoriat: ,

Suu ja nenä puolinaamari ”kertakäyttö”, ilman venttiiliä.
Nyt tehokkaampi ja helpommin hengittävä kertakäyttöinen puolinaamaari.

 

Materiali: Elektrostaattisesti ladattu 100% polypropyleeni suodatin. (PM2,5)

Puolinaamarin elektrostaattinen lataus ja suojausteho säilyy usean päivän ensimmäisen käyttökerran jälkeen, kunhan vain pitää puolinaamarin puhtaana liasta.

Huom! Desinfiointi kuumassa vedessä (95 astetta, 5min) tai konepesu 60º (käytä pesupussia) vähentää suodattavuutta noin 20-30%.

 

___________________

VTT Testattu hengityssuojain standardin (EN 149) ilmavirralla (95 l/min) tutkittuna suojainnäyte sai seuraavan hiukkaserotusaste: 94,7%

EN 149 FFP2 vaatii 94% hiukkaserotusasteen.

 

Puolinaamari EI SUOJAA 100% CORONA VIRUSTA VASTAAN, lisäksi tarvitaan muita suojavarusteita kuten esim. suojakäsineitä ja kasvovisiirejä.
Puolinaamari estää silti tehokkaasti viruksen leviämistä ja suojaa niin käyttäjää kuin lähimmäisiä.

 

Valmistaja TikkiTeam Oy 

 

 

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Määrä

10kpl, 20kpl

2 arviota tuotteelle Puolinaamari Medium, EN 149 FFP2

  1. Hannele (varmistettu kirjoittaja)

    Tilasin jo toisen satsin. Tosi hyvän tuntuinen, mun pitää hieman lyhentää kuminauhoja, on varmaan niin pieni pää 🙂 muuten ei pysy tiiviisti kasvoilla. Pidempään pidettäessä hiki kyllä tulee. Mutta eipä kerralla kauan tarvitse pitää, kaupassa ei kauaa mene ellei tarvitse jonottaa. Silmäpolilla käydessä mennyt enemmän aikaa ja hiljalleen siihen tottuu. Silmälasit eivät huurustu ja ei vuoda mistään kun kunnolla asettelee kasvoille.

  2. Hannele Virtanen (varmistettu kirjoittaja)

    Tilasin FFP2 maskeja ja olen niitä monelle suositellut aiemminkin. Kokeilin tilata halvempia Amazonilta, kun mainostivat ne valmistetun Saksassa. Mutta kun paketti tuli, olivatkin Made In Fujian, joka on Kiinassa. Ihmettelin miksi väärää tietoa niin vastasivat vain, että heidän valvomansa tehdas Kiinassa. Kiitos ei, ennen rahat kotimaahan ja laatuun.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *