Sen lisäksi, että palosuojaamattomat tekstiilit syttyvät helposti, palo myös leviää niissä vauhdilla. Paloturvalliset materiaalit ovatkin yleistyneet etenkin julkisten tilojen sisustuksessa. Erityisesti oppilaitoksissa, terveydenhuollossa ja yrityksissä kiinnitetään entistä enemmän huomiota verhojen ja sisustuksen laatuun ja paloturvallisuuteen.

 

Paloturvalliset verhot syntyvät luonnollisesti paloturvallisista kankaista

 

Paloturvallinen verhokangas on omiaan varsinkin julkisten tilojen sisustuksessa, sillä paloturvalliset verhot ja muut paloturvalliset materiaalit luovat tilasta turvallisemman. Paloturvallisuus tulee huomioida lain mukaan, mutta tärkeämpänä tietysti pidämme materiaali- ja henkilövahinkojen välttämisen. Näihin voidaan vaikuttaa paloturvallisilla kankailla. Paloturvalliset kankaat ja niistä tehdyt verhot sopivat esimerkiksi hotelleihin, ravintoloihin, hoivakoteihin ja toimistoihin. Tuotamme paloturvalliset tekstiilit moneen käyttöön, ja teemme myös asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja. Panosta palosuojattuihin materiaaleihin ja varmista tilojesi turvallisuus!

Muut tuotteemme

TIKKAUS
& VANUT

Olemme erikoistuneet tikkikankaiden valmistukseen. Meiltä löydät sopivat vanut sekä vuori- ja taustakankaat moneen tarkoitukseen.

Lue lisää

VALMISTUOTTEET

Voimme työstää jopa 320 cm levyisiä materiaaleja. Toteutamme myös erilaiset tikkauskuviot, kuten vinoruudut ja siksak-kuviot.

Lue lisää

IMEYTYS
MATERIAALIT

Kemikaali- tai öljyvahingon sattuessa on ensiarvoisen tärkeää, että oikeanlaiset imeytysmateriaalit ovat nopeasti saatavilla.

Lue lisää