TT-Painopeitot™ PRO

Jos et löydä sopivan kokoista tai painosta peitettä verkkokaupasta, voit kysyä suoraan tarjousta sähköpostitse, soittamalla tai chatin kautta!

Meiltä löytyy myös paloturvalliset laitospestävät painopeitteet(sairaalat ym.).

Yritys/järjestö asiakkaat voivat tilata suoraan soittamalla tai lähettämällä tilaus/tarjouskysely sähköpostilla.

TT-PAINOPEITTO™ PRO

Terapeuttinen painopeitto joka on suunniteltu laitos- ja kotikäyttöön.

Materiaalit ovat vaikeasti syttyviä SL1 EN ISO 12952-1:2010 Oeko-Tex 100 Class II

Pesunkesto on EN ISO 6330:2012 mukainen (jopa 92ºC konepesu)

Suositellaan silti 60 asteen pesuohjelmaa energiataloutta ajatellen.

TT-Painopeitto™ PRO on terapeuttinen, hyvin kehon ympärille muotoutuva, lämmin painava peitto. Sen vaikutus perustuu miellyttävän painon tunteen aiheuttamaan syväpainetuntoon, joka lisää oksitosiinihormooni tuotantoa aivoissa joka auttaa tuntemaan mielihyvää ja rauhoittaa. Näin ollen painopeiton paino rauhoittaa, lievittää ahdistusta ja helpottaa levottomuutta. Tasainen paino kehon ympärillä rentouttaa ja luo turvallisen olon. Myös kehon raajojen tuntemus ja hahmottaminen lisääntyy. 

 

Paloturvalliset Pro painopeitteet ovat CE-merkittyjä ja rekisteröity lääkinnälliseksi laitteeksi täyttäen direktiivin 93/42/ETY ja lain 629/2010 sekä sen nojalla annettujen säännösten vaatimukset.

Painopeitto -kokemuksia

 

”Kehitysvammaisella ja autistisella tyttärelläni on aina ollut univaikeuksia ja jos ja kun hän yöllä on herännyt, niin nukahtaminen uudelleen on ollut hyvin vaikeaa. Hän on noussut yleensä aina sängystä ja kiukutellut kun uni ei tule. Painopeiton ansiosta hän heräilee vähemmän ja kun hän herää, niin hän ei enää nouse kiukuttelemaan, vaan makaa paikoillaan kunnes nukahtaa uudelleen. Eli meidän yöt on paljon rauhallisempia kuin aikaisemmin ja tyttäreni heräily ei häiritse koko perhettä enää. Peitosta on ollut suuri apu ja kiitos kun saimme lainata ja koekäyttää sitä ensin. 🙂

Yst.Terv. L”

 

Vaikka viikon aikana ei montaa yötä ole pääsiäisen takia ehtinyt kokeilla, niin heti ensimmäisenä yönä sain ennätyksen Oura-mittauksen mukaan l. syvää unta lähes 2 h, kun pitkän ajan keskiarvo on ollut vain n. 50 min. Tämän jälkeen olin pari päivää niin hyvässä vedossa, että uni ei meinannut tulla aikaisin. Viime yönä taas 1:30 syvää unta ja palautuminen eilisen liikunnasta on ollut täydellistä.
t: AP”

 

Peiton paino / kehon paino

5kg / 30-60kg

7kg / 40-80kg

9kg / 50-100kg

12kg / 80-130kg

15kg / 90- >160kg

Painot ovat vain suosituksia.

Pesuohje

60 – 92 asteen konepesu
Ei huuhteluainetta, ei valkaisuainetta, ei kemiallista pesua
Yhden pisteen rumpukuivaus
Ei silitettävä

Tuote

Päällinen pehmeää puuvilla-polyesteriä SL1.
N-SAFE Vanu 100% Pe
Paino 100% rPet TherapyGrain (elintarvikelaatu)

Valmistaja

TikkiTeam Oy

www.tikkiteam.com

TT-PAINOPEITTO™ on Suomalainen tuote.

TT-PAINOPEITTO™
Painopeitto lapselle
 

Yhteydenotto Painopeitteet