TT-Painopeitot™

Jos et löydä sopivan kokoista tai painosta painopeittoa verkkokaupasta, voit kysyä suoraan tarjousta sähköpostitse, soittamalla tai chatin kautta!

Meiltä löytyy myös paloturvalliset laitospestävät painopeitteet(sairaalat ym.).
Paloturvalliset Pro painopeitteet ovat CE-merkittyjä ja rekisteröity lääkinnälliseksi laitteeksi täyttäen direktiivin 93/42/ETY ja lain 629/2010 sekä sen nojalla annettujen säännösten vaatimukset.

Yritys/järjestö asiakkaat voivat tilata suoraan soittamalla tai lähettämällä tilaus/tarjouskysely sähköpostilla.

TT-PAINOPEITTO™

TT-PAINOPEITTO™ on pehmeä, myötäilevä ja painava peitto jonka avulla rauhoitut ja tunnet olosi turvalliseksi. Peitteessä on 180 kappaletta taskua* jotka ovat täytetty tasaisesti therapygrain (rPet elintarvikelaatu) rakeilla, joka takaa miellyttävän ja tasaisen painontunteen kehoa vasten. Painopeitto aktivoi mielihyvähormonin tuotannon ja viestii kehollesi että on aika rauhoittua. Sopii niin lapsille kuin aikuisille. Aikuisten peitteen koko on 140cm x 200cm, Junior peitteen koko on 100cm x 140cm ja baby koko 70cm x 80cm. Lasten painopeitto löytyy linkin takaa.

 

Peite ei sisällä terveydelle ja ympäristölle vaarallisia tai haitallisia yhdisteitä.

*4kg peitteet sisältävät 90 kpl taskua

Painopeitto -kokemuksia

Kokemuksia painopeitoista:

 

”Kehitysvammaisella ja autistisella tyttärelläni on aina ollut univaikeuksia ja jos ja kun hän yöllä on herännyt, niin nukahtaminen uudelleen on ollut hyvin vaikeaa. Hän on noussut yleensä aina sängystä ja kiukutellut kun uni ei tule. Painopeiton ansiosta hän heräilee vähemmän ja kun hän herää, niin hän ei enää nouse kiukuttelemaan, vaan makaa paikoillaan kunnes nukahtaa uudelleen. Eli meidän yöt on paljon rauhallisempia kuin aikaisemmin ja tyttäreni heräily ei häiritse koko perhettä enää. Peitosta on ollut suuri apu ja kiitos kun saimme lainata ja koekäyttää sitä ensin. 🙂

Yst.Terv. L”

 

Vaikka viikon aikana ei montaa yötä ole pääsiäisen takia ehtinyt kokeilla, niin heti ensimmäisenä yönä sain ennätyksen Oura-mittauksen mukaan l. syvää unta lähes 2 h, kun pitkän ajan keskiarvo on ollut vain n. 50 min. Tämän jälkeen olin pari päivää niin hyvässä vedossa, että uni ei meinannut tulla aikaisin. Viime yönä taas 1:30 syvää unta ja palautuminen eilisen liikunnasta on ollut täydellistä.
t: AP”

 

Painopeitto apuvälineenä

Alun perin painopeitto on kehitetty erityislapsille apuvälineeksi ja se on auttanut monia lapsia uniongelmissa. Sittemmin on huomattu, että siitä on apua myös aikuisille ja näin ollen se onkin oivallinen apuväline ja se auttaa esim. huonounisuudesta, stressistä ja levottomista jaloista kärsiviä aikuisia. Painopeiton vaikutus perustuu paineentunteeseen, joka saa aikaan turvallisen ja hyvän olon. Painopeiton käyttäminen tuntuu kuin halaukselta ja se auttaa elimistöä tuottamaan mielihyvähormoneita.

 

Painopeiton sopiva paino on nähtävissä alla olevasta taulukosta:

Jos haluat kokeilla painopeittoa ennen ostopäätöstä, meiltä löytyy myös >>kokeilupeitto

 

Lapset 2 vuotta ja vanhemmille sopii seuraavat peitteet:
2kg baby, 4kg junior ja aikuisten 7kg

 

 Peiton paino Täysikasvuisen kehon paino
5kg  30-60kg (suosittelemme silti vähintään 7 kg peitettä)
7kg 40-80kg
9kg 50-100kg
12kg 80-130kg
15kg 90- >160kg

(Painot ovat suosituksia)

Pesuohje

60 asteen konepesu
Ei huuhteluainetta, ei valkaisuainetta, ei kemiallista pesua
Yhden pisteen rumpukuivaus
Ei silitettävä

Tuote

Päällinen pehmeää puuvilla-polyesteriä.
Vanu 100% Pe
Paino 100% rPet TherapyGrain (elintarvikelaatu)

Valmistaja

TikkiTeam Oy

www.tikkiteam.com

TT-PAINOPEITTO™ on Suomalainen tuote.

 

Käytämme Matkahuoltoa lähetyksissä

 

TT-PAINOPEITTO™
Painopeitto lapselle

 

Yhteydenotto Painopeitteet