Valmistuotteiden avulla tarjoat laadukkaan asiakaskokemuksen kustannustehokkaalla tavalla.

TikkiTeam valmistaa valikoituja valmistekstiilejä eri käyttötarkoituksiin. Tarjonnastamme löytyvät mm. valmiit päiväpeitteet, tyynyt ja tyynyn päälliset, painopeitteet, verhoilu- ja muut esim. hotellien, kodin ja vapaa-ajan tekstiilit.

 

Valmistuotteemme ovat kustannustehokas tapa järjestää laadukkaat käyttötekstiilit mm. hotelli- ja majoitusliikkeiden, palveluasumisen sekä hoiva-asiakkaiden tarpeisiin. Valikoimasta löydät myös erilaiset kodin- ja vapaa-ajan tekstiilit. Esimerkkejä valmistuotteistamme ovat päiväpeiteet, tyynyn päälliset, painopeitteet sekä verhoilutekstiilit. Yksityiskohtiin keskittyvä työtapamme takaa laadukkaan jäljen myös suurissa volyymeissa.

 

Teemme valmistekstiilejä useille eri asiakasryhmille. Tutustu tarkemmin:

Muut tuotteemme

TIKKAUS
& VANUT

Olemme erikoistuneet tikkikankaiden valmistukseen. Meiltä löydät sopivat vanut sekä vuori- ja taustakankaat moneen tarkoitukseen.

Lue lisää

IMEYTYS
MATERIAALIT

Kemikaali- tai öljyvahingon sattuessa on ensiarvoisen tärkeää, että oikeanlaiset imeytysmateriaalit ovat nopeasti saatavilla.

Lue lisää

PALOTURVALLISET
KANKAAT &
TIKKIVUORET

Paloturvalliset materiaalit ovat yleistyneet etenkin julkisten tilojen sisustuksessa. Meiltä saat monipuoliset paloturvalliset tekstiilit.

Lue lisää