Asiakkaat voivat aina lähettää meille materiaalit tikattavaksi. Meillä on aina sopivat vanut, sekä tausta kankaat.
Vaateteollisuudelle voimme aina myydä vanuja ja vuorikankaita.
Olemme keskittyneet ja erikoistuneet tikkikankaiden valmistukseen.
Tikkikankaat pakkaamme puristepakkauksiin jolloin te säästätte käsittely sekä varastointi kustannuksissa.

Täytemateriaalit

Täytemateriaalina käytämme pääasiallisesti tikkituotteisiin polyesterikuituvanua. Vanuja valmistetaan eri paksuisina, joka annetaan g/m2 ja eri laaduissa.
Me voidaan meidän tuoteosaamisella ehdottaa sopivat ja oikeat täytemateriaalit joka käyttötarkoituksiin. Tarvittaessa puuvilla tai villa vanut.
Meillä on aina laaja valikoima eri tyyppejä vanuja tai voidaan nopeasti hankkia sopivat materiaalit tarkoituksiinne.

Mitä on tikkaus?

Tikkaus perustuu materiaalien yhdistämiseen. Tavallisin niistä on tekstiilikangas johon tikataan vanu, että tuote saa halutun kuohkeuden ja toivotun lämpöominaisuuden. Toimenpide tapahtuu suurilla ompelukoneilla, joita kutsutaan tikkauskoneiksi, jossa kangas ja vanu ommellaan yhteen koko leveydeltään. Erilaisten tehosteiden saamiseksi voidaan ommella erilaisia kuvioita esim. erikokoisia vinoruutuja, tasaruutuja, aaltokuvioita, siksak kuvioita jne. Kankaita leveyteen 320cm voidaan työstää meillä.

TIKKAUS & VANUT

Olemme erikoistuneet tikkikankaiden valmistukseen. Meiltä löydät sopivat vanut sekä vuori- ja taustakankaat moneen tarkoitukseen.

Lue lisää

VALMISTUOTTEET

Voimme työstää jopa 320 cm levyisiä materiaaleja. Toteutamme myös erilaiset tikkauskuviot, kuten vinoruudut ja siksak-kuviot.

Lue lisää

IMEYTYS MATERIAALIT

Kemikaali- tai öljyvahingon sattuessa on ensiarvoisen tärkeää, että oikeanlaiset imeytysmateriaalit ovat nopeasti saatavilla.

Lue lisää

PALOTURVALLISET KANKAAT
& TIKKIVUORET

Paloturvalliset materiaalit ovat yleistyneet etenkin julkisten tilojen sisustuksessa. Meiltä saat monipuoliset paloturvalliset tekstiilit.

Lue lisää
Kuviot kuntoon!

Kuviot kuntoon!

Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia tikkauskuvioita. Tutustu valikoimaamme täällä.

Klikkaa tästä