Tikkikankaita jokaisen tarpeeseen

 

Asiakkaat voivat lähettää meille materiaalit tikattavaksi. Meillä on  sopivat vanut, sekä taustakankaat.
Vaateteollisuudelle meiltä löytyy vanuja ja vuorikankaita.
Olemme keskittyneet ja erikoistuneet tikkikankaiden valmistukseen.
Tikkikankaat pakkaamme puristepakkauksiin jolloin te säästätte käsittely- sekä varastointikustannuksissa.

Mihin tikkikangas soveltuu?

Tikkikankaalle on monta eri käyttötarkoitusta, sillä siihen voi yhdistää erilaisia vanuja ja kankaita – käyttötarkoituksen mukaan. Me osaamme valita sinulle oikeat kankaat ja vanut. Tikkikangas soveltuu esimerkiksi päiväpeitteeseen ja erilaisiin vaatteisiin. Voit tehdä tikkikankaasta esimerkiksi välikerrostakin kevääseen ja syksyyn, tikkiliivin tai tikkitakin. Tikkikangas suojaa hyvin kylmältä ja viimalta ja tikkikangas ei ole vaikeaa työstää. Tikkikankankaasta voit tehdä myös laukun kannettavalle tietokoneelle, koska se on pehmeä materiaali. Näiden lisäksi tikkikangas on hyvä vuorikangas ulkovaatteen sisäpuolelle. Ota meihin rohkeasti yhteyttä – teemme sinulle erilaisia tikkikankaita, joista ompelet ihanat luomuksesi!

Tikkikankaan täytemateriaalit

Täytemateriaalina käytämme pääasiallisesti tikkituotteisiin polyesterikuituvanua. Vanuja valmistetaan eri paksuisina, joka ilmoitetaan g/m2 ja eri laaduissa.
Meidän tuoteosaamisella voimme ehdottaa sopivat ja oikeat täytemateriaalit jokaiseen käyttötarkoitukseen, tarvittaessa puuvilla tai villavanut.
Meillä on aina laaja valikoima eri tyyppisiä vanuja tai voimme nopeasti hankkia sopivat materiaalit tarkoituksiinne.

Mitä on tikkaus?

Tikkaus perustuu materiaalien yhdistämiseen. Tavallisin niistä on tekstiilikangas johon tikataan vanu, että tuote saa halutun kuohkeuden ja toivotut lämpöominaisuudet. Toimenpide tapahtuu suurilla ompelukoneilla, joita kutsutaan tikkauskoneiksi, jossa kangas ja vanu ommellaan yhteen koko leveydeltään. Erilaisten tehosteiden saamiseksi voidaan ommella erilaisia kuvioita esim. erikokoisia vinoruutuja, tasaruutuja, aaltokuvioita, siksak kuvioita jne. Kankaita leveyteen 320cm voidaan työstää meillä.

TIKKAUS & VANUT

Olemme erikoistuneet tikkikankaiden valmistukseen. Meiltä löydät sopivat vanut sekä vuori- ja taustakankaat moneen tarkoitukseen.

Lue lisää

VALMISTUOTTEET

Voimme työstää jopa 320 cm levyisiä materiaaleja. Toteutamme myös erilaiset tikkauskuviot, kuten vinoruudut ja siksak-kuviot.

Lue lisää

IMEYTYS MATERIAALIT

Kemikaali- tai öljyvahingon sattuessa on ensiarvoisen tärkeää, että oikeanlaiset imeytysmateriaalit ovat nopeasti saatavilla.

Lue lisää

PALOTURVALLISET KANKAAT
& TIKKIVUORET

Paloturvalliset materiaalit ovat yleistyneet etenkin julkisten tilojen sisustuksessa. Meiltä saat monipuoliset paloturvalliset tekstiilit.

Lue lisää
Kuviot kuntoon!

Kuviot kuntoon!

Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia tikkauskuvioita. Tutustu valikoimaamme täällä.

Klikkaa tästä