Meistä

Tikkituotteet kaikkiin tarpeisiin

Tuotamme tikkauksia vuodevaateteollisuuteen, tekstiilejä valmisvaateteollisuuteen sekä kodintekstiilejä tukkukaupoille ja kangasmyymäläketjuille. Pakkaamme tikkikankaat puristepakkauksiin, jolloin voimme taata mahdollisimman kustannustehokkaat käsittely- ja varastointikustannukset asiakkaillemme.

TT-PainopeitotTM

Painopeitteet ovat peittoja, jotka ovat täytetty tasaisesti therapygrain -rakeilla. Rakeiden tuoma paino takaa miellyttävän ja tasaisen painontunteen kehoa vasten. Pehmeän, myötäilevän ja painavan peiton avulla rauhoitut ja tunnet olosi turvalliseksi; painopeitto aktivoi mielihyvähormonin tuotannon ja viestii kehollesi että on aika rauhoittua. Sopii niin lapsille kuin aikuisille.

Paloturvalliset kankaat & tikkivuoret

Paloturvalliset materiaalit ovat yleistyneet etenkin julkisten tilojen sisustuksessa. Erityisesti oppilaitoksissa, terveydenhuollossa ja yrityksissä kiinnitetään entistä enemmän huomiota verhojen ja sisustuksen laatuun ja paloturvallisuuteen. Tuotamme paloturvalliset tekstiilit moneen käyttön, ja teemme myös asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja. Panosta palosuojattuihin materiaaleihin ja varmista tilojesi turvallisuus!

Tikkaus & vanut

Tikkikangas on monipuolinen kangas, jota voi käyttää moniin eri käyttötarkoituksiin. Tikkikankaat ovat olleet käytössä kauan ja tikattua kangasta voi käyttää esimerkiksi penkin verhoiluun tai päiväpeitteen ompeluun. Tikkikangas pitää hyvin tuulta, joten se käy myös hyvin vaatteiden ompeluun.

Olemme erikoistuneet tikkikankaiden valmistukseen. Meiltä löydät sopivat vanut sekä vuori- ja taustakankaat moneen tarkoitukseen.

Imeytysmateriaalit

Kemikaali- tai öljyvahingon sattuessa on ensiarvoisen tärkeää, että oikeanlaiset imeytysmateriaalit ovat nopeasti saatavilla. Huolehtimalla tiloihin tehokkaat ja tarkoituksenmukaiset imeytysmateriaalit varmistat, että apu on lähellä vahingon sattuessa. Näin minimoit vahingosta aiheutuneet seuraukset, ja pääset palaamaan normaaliin arkeen mahdollisimman pian. Ammattilaisemme auttavat sinua valitsemaan oikeat materiaalit kuhunkin kohteeseen ja käyttötarkoitukseen.

Valmistuotteet

TikkiTeam valmistaa valikoituja valmistekstiilejä eri käyttötarkoituksiin. Tarjonnastamme löytyvät mm. valmiit päiväpeitteet, tyynyt ja tyynyn päälliset, painopeitteet, verhoilu- ja muut esim. hotellien, kodin ja vapaa-ajan tekstiilit.

Voimme työstää jopa 320 cm levyisiä materiaaleja. Toteutamme myös erilaiset tikkauskuviot, kuten vinoruudut ja siksak-kuviot.