Molton kangas mittatilauksesta

Meillä on kyky palvella suuria yrityksiä ja organisaatioita vaativienkin projektien toimittamiseksi. Projektipalvelut tuotamme ammattitaidolla luotettavasti. Tuotteiden laadusta ei tingitä – tekstiilit suunnitellaan siten, että ne palvelevat käytössä vuosia. Ota yhteyttä jo tänään!

Molton kangas mittatilauksesta

Meiltä saat Molton-kangasta juuri sellaisessa mitassa kuin haluat. Teemme Molton-kangastilaukset pääasiallisesti mittatilauksena, mutta myymme kangasta toki myös metritavarana. Molton-kankaamme ovat palosuojatut ja näin ollen ne sopivat yleisiin tiloihin. Olemme tehneet Molton-verhot esimerkiksi monille jäähallien areenoille. Molton kangas sopii erinomaisesti myös maisemointikankaaksi rimaseiniin ja rimakattoihin.

Ompelemme haluamanne mittaiset moltonverhot esim. reunavahvikkeilla, purjerenkailla, kiinnitysvöillä, tarranauhoilla ym. 
Molton kangas on GRS sertifioitu: Global Recycled Standard
Sisältää yli 80% GRS kierrätettyä puuvillaa.

PALOSUOJATTU MOLTON-KANGAS SOPII ERILAISILLE LAVOILLE JA NÄYTTÄMÖILLE SEKÄ LIIKUNTAKESKUKSILLE JA HALLEIHIN ESIM. VÄLIVERHOIKSI AUTTAMAAN AKUSTIIKKAA.

MOLTON-KANGASTA ERI KOKOISINA JA ERI VÄREISSÄ

Molton-kangasta mittatilauksena. Saat valita esimerkiksi Moltonin värin, painon ja materiaalin itse. Silloin siitä tulee tilaasi juuri oikea ja palvelee tarkoituksessaan parhaalla mahdollisella tavalla. Molton-kangas on monikäyttöinen ja se soveltuu moniin eri käyttötarkoituksiin. Se soveltuu esimerkiksi studioihin, teattereihin, julkisiin tiloihin, taustaverhoksi, tilanjakajaksi, esirippuihin ja pimennysverhoksi. Molton-verho ja -verhot sopivat erinomaisesti parantamaan tilan akustiikkaa ja poistamaan sen kaikua sekä eristämään ääntä.

MYÖS MUUT VERHOT. ESIMERKIKSI AISTIHUONEISIIN TAI YLEISIIN TILOIHIN

MOLTON-KANKAAN TUOTETIEDOT

MOLTON-KANKAAN VÄRIVAIHTOEHDOT

Musta, sininen, viininpunainen, harmaa ja valkoinen ym.

MOLTON-KANKAAN LEVEYS

Yleisin leveys on 300cm

MOLTON-KANKAAN PITUUS

Mikä tahansa (raakamateriaali 60m/pakka)

PALOLUOKKA

DIN 4102 B1+ Fr. M1 / EN 13501

MATERIAALI

Paloturvallinen Molton 100% Puuvilla tai 100% FR Polyester

PAINO

160-500 g/m²

GLOBAL RECYCLED STANDARD

Sisältää yli 80% kierrätettyä GRS puuvillaa.

Valmistusmaa EU

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET MOLTON-KANKAASTA

MIHIN MOLTON-KANGAS SOPII?

Molton kangas sopii erinomaisesti esimerkiksi verhoiksi, taustakankaaksi lavasteisiin tai erilaisiin tapahtumiin, sekä äänieristys- tai valonpeittokankaaksi. Sitä voidaan käyttää myös esimerkiksi kuvaustilojen taustakankaana tai erilaisissa näyttelyissä ja tapahtumissa tilojen sisustamiseen. 


Molton-kankaan paksu ja tiheä rakenne suojaa tehokkaasti ääniltä ja valolta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan esimerkiksi teattereihin ja elokuvateattereihin. Moltoni on saatavilla monissa eri väreissä. Tämän vuoksi molton onkin suosittu valinta monissa eri tapahtumissa ja käyttökohteissa, joissa tarvitaan kestävää ja monipuolista kangasta.

SOPIIKO MOLTON-KANGAS HYVIN KOTITEATTERIN AKUSTOINTIIN JA PIMENNYKSEEN?

Molton-kangas sopii tähän tarkoitukseen erinomaisesti, sillä sen paksu ja tiheä rakenne tarjoaa erinomaisen äänieristyksen. Moltonin käyttö vaimentaa huoneessa kaikuvaa ääntä ja mahdollistaa paremman äänentoiston, mikä tekee kotiteatterista nautinnollisemman elämyksen. Molton-kangas sopii myös hyvin kotiteatterin pimennykseen. Sen tiivis rakenne estää tehokkaasti valon pääsyn huoneeseen, mikä parantaa elokuvan katselukokemusta ja luo elokuvateatterimaisen tunnelman.

ONKO MOLTON-KANGAS PALOTURVALLINEN?

Molton-kankaat ovat palosuojattua materiaalia. Molton-kangas täyttää paikalliset turvallisuusmääräykset ja -vaatimukset. Sitä voidaan käyttää julkisissa tiloissa. Paloluokka on DIN 4102 B1+ Fr. M1 / EN 13501. On tärkeää huolehtia kankaan asianmukaisesta käytöstä ja huollosta, jotta sen paloturvallisuus säilyy.