Painotyyny Timantti

Tutustu alla tarkemmin tuotteisiimme.

Painotyynyt lapselle ja aikuiselle

Painotyynyn avulla tuntee lämmön ja se rauhoittaa niin lapsia kuin aikuisia, lisäksi tyynyn taskuista voit löytyy uuden maailman! Sen taskuista voit esimerkiksi etsiä aarteita, laskea ja tunnustella painoja ja rakentaa niistä kasoja – mitä ikinä keksiikään. Painotyynyllä yleensä erityislasten keskittyminen paranee.

Painotyynyjen kankaitten väliin on tikattu paksu vanu ja näin ollen voit käyttää tyynyä myös istuintyynynä, jolloin painorakeet muotoutuvat hassusti allasi. Tyyny auttaa pitämään käpälät omalla puolella esim. ryhmätilanteissa, luokassa, eskarissa tai pyörätuolissa ihan missä vain paikallaan istuessa. Kaiken lisäksi painotyynyyn on ommeltu lenkit johon voi kiinnittää esim. vyön, jotta tyyny pysyy sylissä vauhdikkaammassakin käytössä.

Painotyynymme kestää 60 asteen konepesua ja pesun ajaksi suosittelemme pesupussia

Erikseen saatava tyynynpäällinen kestää 92 asteeen pesua.

Painotyyny syliin

Ota painotyynysi syliin, niin tunnet lämmön ja painon rauhoittavan vaikutuksen. Painotyyny toimii erittäin hyvin sylipainona eli apuvälineenä lapsen sylissä. Se rauhoittaa lapsen ja miksei aikusenkin esim. kotitehtävien tai kokeen ajaksi mukavan lempeästi.

Painotyyny sopii erittäin hyvin kouluihin, sairaalaan ja kunnan eri yksiköihin sylipainoksi rauhoittamaan.

Näytetään kaikki 3 tulosta