Hotellit

Meillä on kyky palvella suuria yrityksiä ja organisaatioita vaativienkin projektien toimittamiseksi. Projektipalvelut tuotamme ammattitaidolla luotettavasti. Tuotteiden laadusta ei tingitä – tekstiilit suunnitellaan siten, että ne palvelevat käytössä vuosia. Ota yhteyttä jo tänään!

Hotellitekstiilit

Toimivaa ja kestävää tekstiililuksusta laadukkailla valmistuotteilla vaativaan majoituskäyttöön.

TikkiTeam -valmistaa monipuoliset tekstiilit hotelleille ja ovat joustava valinta eri käyttötarpeisiin.

Valmistamme laadukkaat hotellien ja majoitusliikkeiden käyttötekstiilit, kuten päiväpeitteet, tyynyt ja tyynyn päälliset, joissa huomioidaan mukavuuden ja turvallisuuden lisäksi myös kuluttavan käyttöympäristön asettamat vaatimukset.

Monipuolisesta tuotevalikoimastamme löydät laadukkaat vuodetekstiilit sekä sisustustekstiilit.

Majoituksen tekstiilit, kuten päiväpeitteet, tyynyt ja tyynyn päälliset.

  • tyynyliinat
  • päiväpeitteet
  • aluslakanat
  • päiväpeitot
  • ikkunaverhot

Valmistuotteiden avulla tarjoat laadukkaan asiakaskokemuksen kustannustehokkaalla tavalla.

Meiltä saat myös kunnostusverhoilun palvelut.

Paloturvalliset kankaat & tikkivuoret

Sen lisäksi, että palosuojaamattomat tekstiilit syttyvät helposti, palo myös leviää niissä vauhdilla. Paloturvalliset materiaalit ovatkin yleistyneet etenkin julkisten tilojen sisustuksessa. Erityisesti oppilaitoksissa, terveydenhuollossa ja yrityksissä kiinnitetään entistä enemmän huomiota verhojen ja sisustuksen laatuun ja paloturvallisuuteen.

Tuotamme paloturvalliset tekstiilit moneen käyttön, ja teemme myös asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja. Panosta palosuojattuihin materiaaleihin ja varmista tilojesi turvallisuus!