Tapahtumateollisuus

Meillä on kyky palvella suuria yrityksiä ja organisaatioita vaativienkin projektien toimittamiseksi. Projektipalvelut tuotamme ammattitaidolla luotettavasti. Tuotteiden laadusta ei tingitä – tekstiilit suunnitellaan siten, että ne palvelevat käytössä vuosia. Ota yhteyttä jo tänään!

Kaiutinsuojat

Meiltä saat kaiutinsuojat eri malleihin säänkestävillä materiaaleilla.
Ohessa esimerkkejä:

Molton-kankaat ja lavaverhot

Molton-kangasta juuri oikean kokoisena

Meiltä saat Molton-kangasta juuri sellaisessa mitassa kuin haluat. Teemme Molton-kangastilaukset pääasiallisesti mittatilauksena, mutta myymme kangasta toki myös metritavarana. Olemme tehneet Molton-verhot esimerkiksi Hartwall-areenalle.

Palosuojattu Molton sopii erilaisille lavoille, näyttämöille ja taustakankaisiin

Molton-kankaamme ovat palosuojatut ja näin ollen ne sopivat yleisiin tiloihin. Paksu Molton-kangas (500g/m2) sopii erityisen hyvin nk. akustiseksi Molton-kankaaksi, koska se estää äänen kaikumista tehokkaimmin. Sitä käytetäänkin yleisimmin lavan tai näyttämön akustointiin, muiden kankaiden ollessa kevyempiä.

Moltonia eri väreissä

Valmistaessamme Molton-tilaukset mittatilauksena, saat valita esimerkiksi Moltonin värin, painon ja materiaalin itse. Silloin siitä tulee tilaasi juuri oikea. Molton-kangas on monikäyttöinen ja se soveltuu moniin eri käyttötarkoituksiin. Se soveltuu esimerkiksi studioihin, teattereihin, julkisiin tiloihin, taustaverhoksi, tilanjakajaksi, esirippuihin ja pimennysverhoiksi. Molton-verho ja -verhot sopivat erinomaisesti parantamaan tilan akustiikkaa ja poistamaan sen kaikua sekä eristämään ääntä.

Molton-kankaan tuotetiedot:

Värit: Musta, sininen, punainen, harmaa ja valkoinen
Paino: 160-500 g/m²
Paloluokka: DIN 4102 B1+ Fr. M1 / EN 13501
Materiaali: Valittavissa. Esimerkiksi 100 % puuvilla, villa, polyesteri.
Leveys: Mikä tahansa (raakamateriaali 3000mm eli 3m)
Pituus: Mikä tahansa (raakamateriaali 6000mm eli 6m)

Paloturvalliset kankaat & tikkivuoret

Sen lisäksi, että palosuojaamattomat tekstiilit syttyvät helposti, palo myös leviää niissä vauhdilla. Paloturvalliset materiaalit ovatkin yleistyneet etenkin julkisten tilojen sisustuksessa. Erityisesti oppilaitoksissa, terveydenhuollossa ja yrityksissä kiinnitetään entistä enemmän huomiota verhojen ja sisustuksen laatuun ja paloturvallisuuteen.

Tuotamme paloturvalliset tekstiilit moneen käyttön, ja teemme myös asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja. Panosta palosuojattuihin materiaaleihin ja varmista tilojesi turvallisuus!